Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

Éjszaka a Gyárban

Izgalmas programok a Mátyás téren

2017. március 06. hétfő

A szokásoktól eltérően péntek kora este nem zárta be kapuit a Kesztyűgyár Közösségi Ház. Sőt, ekkor vette kezdetét az „Éjszaka a Gyárban” elnevezésű program, amelyen előzetes regisztrációval bárki részt vehetett. A szervezők izgalmas játékokkal, feladatokkal várták a fiatalokat: volt csocsó, darts és pingpongverseny, tánc, illetve a kisebbeknek kézműves foglalkozás. A programra ellátogatókat finom szörppel és pizzával várták a Kesztyűgyár munkatársai.

Varga Zita, a Kesztyűgyár Közösségi Ház szakmai vezetője elmondta, hogy eddig még nem kínáltak ehhez hasonló programot a józsefvárosi fiataloknak. „Ez az este azért is más, mert este tízig itt lehettek a gyerekek, továbbá mi is felmértük, hogy van-e igény egy ilyen jellegű programra. Kezdeményezésünk nagyon sikeres volt, hiszen sokan eljöttek, és ami a legfontosabb, hogy minden korosztály megtalálta a kedvére való kellemes elfoglaltságot.

Volt pingpong-, csocsó- és dartsverseny, működött az eddig is kedvelt kreatív sarok, bemutatkoztak a helyi fiatal tánctehetségek, valamint felállítottunk az udvaron egy kemencét, amelyben pizzát sütöttünk a gyerekeknek. Családias hangulatú, vidám estét töltöttünk el a józsefvárosi fiatalokkal” – tette hozzá a szakmai vezető.

Szabóné Góz Zsuzsa 12 éves kisfiával érkezett az „Éjszaka a Gyárban” elnevezésű programra. „Egy közösségi oldalon olvastunk a Kesztyűgyár ma esti kezdeményezéséről, kíváncsiak lettünk és eljöttünk. A gyermekem gyorsan barátokra lelt, akikkel együtt játszhatott. Fontos, hogy a fiatalok ne csak az iskolában ismerjék meg a kortársaikat, hanem az ilyen helyeken is, továbbá nekünk szülőknek is van alkalmunk arra, hogy új barátságokat kössünk” – hangsúlyozta Szabóné Góz Zsuzsa.

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben