Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

Nőnapi programok a Kesztyűgyárban

Csajos délután, nem csak csajoknak

2017. március 13. hétfő

A kerületben lezajlott változatos nőnapi rendezvények után péntek délután „csajos délutánt” szerveztek a Kesztyűgyár Közösségi Házban. A programokkal a lányoknak szerettek volna kedvezni a szervezők, de a fiúk sem maradtak ki semmi jóból. A közösségi házba látogatókat finom szörppel és muffinnal is várták a szervezők.

„Újrahasznosított alapanyagokból kiegészítőket készítettünk: tavaszi kitűzőket, fülbe- és hajbavalókat, valamint különleges hajfonásokat tanítottunk nekik. A délután folyamán szépségtippeket is kaphattak a lányok, szebbnél szebb henna tetoválásokkal, szép körmökkel és frizurákkal térhettek haza.

De természetesen a fiúkat sem zártuk ki a programokból, őket egy külön teremben Xbox-szal, csocsóval és darts-szal vártuk” – mondta el Varga Zita, a Kesztyűgyár Közösségi Ház szakmai vezetője. 

Bátai Evelin a kilencéves húgát kísérte el a Kesztyűgyár Közösségi Ház pénteki programjára. „Szeptember óta rendszeresen látogatjuk a Mátyás téri közösségi ház eseményeit. A húgom idejár a Lakatos Menyhért Általános Iskolába, a napközi után szinte minden nap beugrunk ide. A testvérem táncórákra jön ide, nagyon sok új barátra tett szert, és az idősebbek is jó kapcsolatban vannak egymással. Külön örülünk annak, hogy a szervezők nem feledkeztek meg a nőnapról, és programjaikkal elsősorban a lányoknak szerettek volna kedveskedni” – tette hozzá a 17 éves Bátai Evelin. 

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben