Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

Miss Spinner 2017

Kerekesszékes szépségverseny elődöntője Józsefvárosban

2017. március 22. szerda

A Józsefvárosban található Nem Adom Fel Cafe & Bar adott otthont a Miss Spinner 2017 elnevezésű kerekesszékes szépségverseny egyik elődöntőjének. A 2012-ben útjára indult kezdeményezés legfőbb üzenete az, hogy megmutassa: a kerekesszékes hölgyek számára is ugyanolyan fontos a szépség és a nőiesség, mint ép társaiknak.

Kazány Tibor, a Miss Spinner 2017 főszervezője elmondta, hogy a Kárpát-medencéből várták a kerekesszékes hölgyek jelentkezését a megmérettetésre. „A feltételek között szerepel a 18 és 45 év közötti életkor, illetve az, hogy kézi hajtású kerekesszéket önállóan tudjanak használni. Körülbelül ötven bátor kerekesszékes hölgy jelentkezése érkezett be hozzánk, ebből a legjobb nyolc fog bejutni az április nyolcadikai döntőbe.

A Miss Spinner 2017 nyertese egy nagy értékű kerekesszéket, ruhát és ékszert fog jutalomként kapni. A döntőre már lehet jegyeket kapni, a befolyt összegből egy rászoruló kerekesszékest fogunk támogatni” – tette hozzá a főszervező.

Horváth Gabriella, a Nem Adom Fel Cafe & Bar rendezvényszervezője szerint nagyon fontos, hogy a Miss Spinner 2017-hez hasonló kezdeményezések induljanak el. „Kávézónk rendszeresen helyet biztosít olyan rendezvényeknek, amelyek a fogyatékossággal élő emberek bemutatkozását, megismerését szolgálja. Szerintem ennél jobb helyet nem is találhattak volna a Miss Spinner 2017 szervezői” – hangsúlyozta Horváth Gabriella.

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben