Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

Egykori és jelenlegi diákok zenés műsora

Telt ház a Turay színházban a Losi születésnapján

2017. március 30. csütörtök

Egykori és jelenlegi diákok, valamint pedagógusok és szülők látogattak el a Losonci Téri Általános Iskola fennállásának harmincötödik évfordulója alkalmából megtartott ünnepi rendezvényre szerdán a Turay Ida Színházba. A jeles nap alkalmából fiatal virtuózok mutatták meg tehetségüket, de volt, aki egy szép verssel emlékezett az iskolában eltöltött éveire. Az ünnepi rendezvényen jelen volt Sántha Péterné alpolgármester is.

„Sok olyan tanárt ismerek ebben az oktatási intézményben, akik több mint három évtizede dolgoznak itt. A tapasztalatom az, hogy az iskola pedagógusai nagyon tehetségesek, odaadóak, amely meglátszik a tanulók által elért kimagasló eredményeken is” – fogalmazott Sántha Péterné alpolgármester köszöntőjében.

Stenczinger Csilla, a Losonci Téri Általános Iskola igazgatója kiemelte: minden évben megtartják a „Zenél a Losi” elnevezésű rendezvényüket, amelyet ezúttal egybekötöttek az iskola születésnapjával.

„Ez a harmincötödik tanév a Losiban, és én ugyanennyi ideje szolgálom az idejáró diákokat. A jelenlegi és egykori tanulók zenéltek a mai rendezvényen, akik között vannak olyanok is, akik már országos ismertségre tettek szert. Boldogok vagyunk, hogy ezen a jeles napon örömet okozhattunk a pedagógusoknak, rokonoknak és meghívott vendégeinknek” – fejtette ki az igazgató.

 

A rendezvényen részt vett „Az ének iskolája” tehetségkutató verseny 2014-es szériáját megnyerő Berki Artúr is. „Három évvel ezelőtt végeztem a Losiban, és nagyon sokan köszönhetek az egykori énektanáromnak, Csala Mártának, aki sajnos már nem lehet közöttünk” – mondta. Majd hozzátette: sok-sok jó és szép emlék köti az iskolához, ahova minden évben visszajár. „Örülök, hogy a Losiba járhattam” – hangsúlyozta a tehetséges énekes.

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben