Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

Félmillió forint készpénzt is lefoglaltak

Józsefvárosi lakásán árulta a kábítószert

2017. március 30. csütörtök

Hatvanegy gramm kábítószergyanús zöld növényi törmeléket, két kábítószerrel szennyezett digitális mérleget és mintegy félmillió forint készpénzt találtak a józsefvárosi rendőrök március 29-én M. Árpád otthonában. A férfi beismerte, hogy rendszeresen árult drogot józsefvárosi lakásán.

A VIII. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói március 29-én kora délután jelentek meg a férfi józsefvárosi lakásában, ahol elfogták a 49 éves budapesti M. Árpádot. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a férfi rendszeresen árult kábítószert – közölte a police.hu.

A rendőrök a házkutatás során 61 gramm kábítószergyanús zöld növényi törmeléket, két kábítószerrel szennyezett digitális mérleget, csaknem félmillió forint készpénzt, valamint az anyag csomagolásához és árusításához használt eszközöket foglaltak le.

A nyomozók M. Árpádot előállították a kerületi rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki kábítószer-kereskedelem bűntett miatt. A férfi beismerte, hogy az elfogását megelőző időszakban rendszeresen árult kábítószert a józsefvárosi lakásán.

A fotó illusztráció.

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben