Programok

Eseménynaptár

Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

KERESÉS

Húsvéti élelmiszercsomag a rászorulóknak

Kalács és édesség is kerül az ünnepi asztalra

2017. április 13. csütörtök

Húsvéti élelmiszercsomagot ajándékozott az önkormányzat 500 józsefvárosi családnak a Keszthelyi Alapítvány a Mosolygó Gyermekekért felajánlásának köszönhetően. A csomagok kiosztásában Sántha Péterné alpolgármester is segített.

500 élelmiszercsomagot készítettek össze a Keszthelyi Alapítvány munkatársai csütörtökön reggel a Kesztyűgyár Közösségi Házban. A csomagokba húsvéti kalács, konzerv és édesség került. Müller László, az Alapítvány kurátora lapunknak elmondta, nagyon jó kapcsolatot ápolnak a Józsefvárosi Önkormányzattal, a kerületben pedig sok hátrányos helyzetű lakos él, ezért ez a csomagosztás is azt a cél szolgálja, hogy szociálisan rászoruló családokat, gyermekeket segítsék. Hozzátette: a tavalyi év végén is volt egy hasonló akciójuk, amikor csaknem 11 tonna tartós élelmiszert jutattak a józsefvárosiaknak.

„Nagyon örülök, hogy a Keszthelyi Alapítvánnyal tradicionálisan jó kapcsolatunk alakult ki, karácsony előtt ezer józsefvárosi családon segítettek élelmiszercsomaggal. Az alapítvány megkereste az önkormányzatot, hogy húsvét előtt is szívesen támogatnák a rászorulókat, hogy legyen kalács és édesség az asztalukon. Köszönjük a józsefvárosi lakosok nevében ezt a nagylelkű felajánlást” – fejezte ki köszönetét az alapítvány munkatársainak Sántha Péterné, Józsefváros alpolgármestere.