Programok

Eseménynaptár

Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

KERESÉS

Egy társasház folyosóján őrjöngött

Intézkedés során életét veszítette egy férfi

2017. április 13. csütörtök

A Rákóczi út egyik társasházának folyosóján egy férfi őrjöngött csütörtökön délután. A kiérkező rendőrökkel szemben fenyegetően lépett fel, ezért megbilincselték, gépjárművükbe ültették, ahol a férfi rosszul lett és eszméletét is elveszítette. A kiérkező mentősök végül már nem tudták megmenteni életét.

A Budapesti Rendőr-főkapitányságra április 13-án érkezett bejelentés, hogy a VIII. kerületben, a Rákóczi út egyik társasházának folyosóján egy férfi őrjöng: cserepeket dobál és ablakokat tört be. A férfi – akinek egyik kezében egy vascső, másikban fűrész volt – a helyszínre érkező rendőrökkel szemben fenyegetően lépett fel, ezért vele szemben a rendőrök vegyi eszközt és testi kényszert alkalmaztak, majd megbilincselték. Az előállítottat ezt követően a rendőrségi gépjárműbe ültették, amelyben a rendőrök észlelték, hogy rosszul lett és az eszméletét is elveszítette.

A rendőrök a férfit az autóból kivették és azonnal megkezdték az újraélesztését, illetve értesítették a mentőszolgálatot is, akik az újraélesztést átvették. A férfi a gyors beavatkozás ellenére a helyszínen életét veszítette.

A haláleset körülményeinek kivizsgálása folyamatban van.

Fotónk illusztráció.