Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

Pár órán belül elfogták az elkövetőket

Tárolókat törtek fel

2017. április 14. péntek

A rendőrök elfogták azt a három nőt, akik több tárolót és egy lakást is feltörtek Józsefvárosban. Ellenük lopás, valamint más bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt nyomoznak.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi Rendőrkapitánysága nyomozást folytat Cs. Szabina 27 éves, L. Tünde 38 éves és F. Katalin 39 éves budapesti lakosokkal szemben lopás bűntett, valamint más bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

A rendelkezésre álló adatok szerint a három nő április 12-én, éjjel fél 1 körül körül bement egy József utcai társasház pincéjébe, majd négy tárolót tört fel, ahonnan egy utazótáskát, különböző műszaki cikkeket és festményeket loptak el.

A rendőrök az elkövetőket a helyszíni adatgyűjtés alapján beazonosították, majd F. Katalint pár órával később a Tolnai Lajos utcában elfogták. A nő józsefvárosi lakásán tartott házkutatáskor megtalálták a korábban ellopott tárgyakat. Társai még aznap reggel megjelentek a kerületi rendőrkapitányságon.

A nyomozók a három nőt gyanúsítottként hallgatták ki, amely során F. Katalin beismert egy korábbi tároló- és egy lakás- feltörést is. A józsefvárosi rendőrök Cs. Szabinát és L. Tündét őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásuk indítványozására. F. Katalin szabadlábon védekezik.

A fotó illusztráció.

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben