Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

Út a munkaerőpiacra

Április 27-én állásbörze a Kesztyűgyárban

2017. április 26. szerda

Április 27-én ismét állásbörzét tartanak a Kesztyűgyár Közösségi Házban. Az állásbörze célja, hogy elősegítse a munkaadók és munkavállalók közötti kapcsolatfelvételt, alkalmat biztosítson a közvetlen és személyes találkozásra. Az állásbörzén az érdeklődő álláskeresőknek bemutatják az Út a munkaerőpiacra projekt által nyújtott lehetőségeket is.

Idén is várja a munkát keresőket a Mátyás téri Kesztyűgyár Közösségi Ház április 27-én, csütörtökön 9 órától 12 óráig. A hagyományosan tavasszal megrendezett nagyszabású állásbörzén több száz álláshelyet kínálnak a legkülönbözőbb munkakörökben. A munkáltatók számos középfokú- és képzettséget nem igénylő munkaköröket kínálnak majd a kerületi álláskeresők számára. A Munkaügyi Központ, és a Kesztyűgyár Közösségi Ház munkatársai idén is segítséget nyújtanak az önéletrajzírásban, valamint a különféle álláskeresési technikák elsajátításában. 

További információért forduljon Budapest Főváros Kormányhivatala VIII. Kerületi Hivatala Hatósági Főosztály Foglalkoztatási Osztályához a foglalkoztatas@08kh.bfkh.gov.hu e-mail címen, vagy személyesen a 1082 Budapest, Kisfaludy u. 11. szám alatt.

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben