Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

Trágár zenével fenyegetett az MSZP-s politikus

A fideszes győztest gyalázta az MSZP józsefvárosi elnökhelyettese közösségi oldalán

2017. április 28. péntek

A hétvégi józsefvárosi időközi választások után az MSZP józsefvárosi elnökhelyettese Dopeman trágár dalát küldte egy Facebook-posztban a győztes, Sántha Péterné (Fidesz-KDNP) alpolgármesternek.

A jelek szerint nem bírta elviselni az MSZP a választási vereséget: a párt józsefvárosi elnökhelyettese, Camara-Bereczki Ferenc Miklós minden normalitást nélkülözve a megb*** lak! című dallal üzent az MSZP és a DK által támogatott Pityinger Lászlót legyőző, amúgy nem mellékesen 70 éves családanyának, nagymamának Sántha Péternének.

Dunai Mónika, a Fidesz országgyűlési képviselője a párt pénteki sajtótájékoztatóján arra szólította fel az MSZP országos vezetőségét – köztük Molnár Gyulát és Botka Lászlót –, továbbá a budapesti elnököt, Kunhalmi Ágnest, hogy határolódjon el a józsefvárosi elnökhelyettes nőgyalázó bejegyzésétől és zárják ki őt a pártból. 

Dunai Mónika elmondta: a budapesti MSZP-s vezető nemi erőszakkal fenyegette, obszcén, trágár, az emberi méltóságot sértő szavakkal illette a fideszes képviselőnőt, s olyan dallal üzent neki, amelyet Pityinger László, azaz Dopeman, a baloldali jelölt maga írt. Ilyen mélyre politikai kampányban még senki nem süllyedt 1990 óta ¬– jelentette ki. A fideszes politikus egyúttal úgy vélte: az MSZP csak szelektíven harcos, ha nők elleni erőszakról van szó, ha érintettek, akkor nem emelnek szót ilyen ügyben. 

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben