Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

Közösségfejlesztő programok

Nyílt nap a Ciklámen Idősek Klubjában

2017. május 24. szerda

Május 23-án nyílt nap várta az érdeklődőket a II. János Pál pápa téren található Ciklámen Idősek Klubjában. A kezdeményezés célja az volt, hogy minél több idős megismerhesse a klub szolgáltatásait és közösségfejlesztő programjait. A nyílt napot egy társastáncórával kezdték a klubtagok, amelyhez bárki csatlakozhatott.

László Gyuláné, a Ciklámen Idősek Klubjának koordinátora elmondta, hogy évente egy alkalommal szerveznek nyílt napot annak érdekében, hogy minél több környékbeli idős megismerhesse a klub szolgáltatásait és programjait. „Ezen a napon bárki bejöhet, betekinthet a klub életébe, és egy kiváló közösséget ismerhet meg nálunk. A cél az, hogy az idősek a szabadidejüket hasznosan töltsék el, ismerkedjenek, barátkozzanak, ne legyenek egyedül.  Nagyon sokan kedvelik a klubot, hiszen rendszeres szervezünk programokat és étkezést is tudunk biztosítani az időseknek” – fűzte hozzá a klub koordinátor.

Barcsay Józsefné a nyílt nap alkalmával látogatott el a Ciklámen Idősek Klubjába. „A Józsefváros újságban olvastam a nyílt napról, kíváncsi lettem, és eljöttem. Először vagyok itt, de amit eddig láttam és hallottam az nagyon tetszik. Fontos, hogy mindenkinek legyen társasága. Lelkileg is kiegyensúlyozottabb az ember, ha tartozik egy közösséghez, ezáltal egészségesebb is lesz – tette hozzá az idős asszony. 

Fotó: Szirmai Norbert/Józsefváros újság

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben