Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

Kedvezménnyel az Erkel Színházba

Jegyek és bérletek józsefvárosi lakosoknak

2017. május 25. csütörtök

Jelentős kedvezménnyel válthatnak jegyet és vásárolhatnak 3 vagy 4 előadásra szóló bérleteket a kerületi lakosok az Erkel Színház következő idényének előadásaira. A jogosultságot – lakcímkártya bemutatásával – vásárláskor kell igazolni a színház jegypénztárnál, bérlet vásárlása esetén pedig az Opera Értékesítési Centrum Hajós utcai irodájában.

A három vagy négy előadásra szóló bérletfajták egységesen, kategóriától függetlenül 1300 és 1600 forintos áron érhetők el 2017. június 30-ig, továbbá tizennégy, előre kijelölt előadásra – az eredeti 7200 forintos ár helyett – mindössze 500 forintért válthatók jegyek 2017. július 1-e, azaz a hivatalos jegyárusítás megkezdése előtt. Az Erkel Színház ezen felül alkalmi, 50%-os kedvezményt biztosít az általa megjelölt előadások napi belépőjének árából is.

A józsefvárosi képviselő-testület 2017. áprilisi ülésén, ellenszavazat nélkül fogadta el azt a határozatot, amely alapján kerületünk – a közüzemi díjak és a közös költség terheinek átruházása mellett – a Magyar Állami Operaház rendelkezésére bocsát két, többször sikertelenül bérbe adni vagy értékesíteni kívánt, nem lakás célú ingatlant Józsefvárosban. A Fiumei és Üllői úti helyiségeket varrodaként és jelmezraktárként használja majd az Opera Andrássy úti épületének felújítási és korszerűsítési munkálatainak befejeztéig, a megállapodás szerint legkésőbb a jövő év végéig.

A most elfogadott együttműködés keretében nyílt lehetőség a kerületi lakosok számára, hogy jelentős kedvezménnyel látogathassák a Magyar Állami Operaház Erkel Színházának előadásait a következő évadban.

Fotó: Rákossy Péter, Nagy Attila/Erkel Színház

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben