Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

Izgalmas programok az erdei iskolában

Magyarkúton jártak a Németh iskola tanulói

2017. május 31. szerda

Izgalmakkal teli szervezés és készülődés után, feledhetetlen öt napot töltöttek a Németh László Általános Iskola 1.b., 2.b., és 5.b. osztályos tanulói Magyarkúton. A Józsefvárosi Önkormányzat erdei iskolájában a programokat az intézmény környezetvédelmi projektje köré szervezték.

A programok teljessége méltóan képviselte a „németesek” hagyományait, hiszen az egész évi környezetvédelmi projektre támaszkodva itt tudtak testközelből ismerkedni az erdő növény és állatvilágával, nappali és esti túráik keretében. A szervezők kiemelt hangsúlyt helyeztek a természet szeretetére és védelmére – mondta el lapunknak Kiss Imréné tanító. A programokból természetesen nem maradhatott ki a lángos sütés, a verőcei kirándulás, a Duna-parti séta, és a kisállat bemutató sem. 

Amint arról korábban beszámoltunk, ingyenes lesz az erdei iskolában való részvétel a józsefvárosi oktatási-nevelési intézményekbe járó gyermekeknek szeptember 1-től. A költségeket az új tanévben az önkormányzat vállalja át, hogy anyagi nehézségek miatt ne maradjanak ki gyermekek a magyarkúti tábor nyújtotta lehetőségekből.

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben