Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

Szeptembertől már iskolások lesznek

Elballagtak a Hétszínvirág óvodásai

2017. június 01. csütörtök

A Kun utcai Hétszínvirág Tagóvoda Tulipán nagycsoportosai tartottak évzáró és ballagási ünnepséget szerda délután a megújult Teleki téri pódiumon. A szülők meghatódottan, gyönyörű virágokkal köszöntötték gyermekeiket és az óvodapedagógusokat. A most nagycsoportos ovisoknak megkezdődött a nyári vakáció, amely után szeptemberben már az iskola várja a gyerekeket.

A Józsefvárosban 30 éve dolgozó Tóth Károlyné, a Hétszínvirág Tagóvoda Tulipán csoportjának óvodapedagógusa elmondta, hogy négy éven keresztül kísérték nagy figyelemmel a gyerekek mindennapjait. 

„Rendszeresen szervezünk a Teleki tér pódiumára műsort, ugyanis itt sokkal ünnepibb hangulatot tudunk teremteni a gyerekek és szüleik számára. Büszkén mondhatom, hogy az elmúlt négy év munkája meghozta gyümölcsét, hiszen 14 nagycsoportos, iskolaéretten pihenhet nyáron, majd ülhet ősszel az iskolapadba” – fűzte hozzá Tóth Károlyné. 

Feith Rezsőné, a Társak a Teleki Térért Egyesület elnöke szerint egyre több oktatási intézmény él a lehetőséget, hogy a Teleki téri pódiumra szervezzék meg ünnepi műsoraikat. 

„Fontos, hogy egy ballagási ünnepséget a megfelelő helyszínen szervezzenek, hiszen az itt szerzett élmények és emlékek örökre elkísérik a gyerekeket. Egyesületünk minden segítséget megad ahhoz, hogy különböző rendezvények helyszíne legyen a Teleki téri pódium. A mostani ünnepi műsorhoz a díszletet Bozsányi Kálmánné, szervezetünk egyik tagja készítette” – hangsúlyozta Feith Rezsőné. 

Fotó: Szirmai Norbert/Józsefváros újság

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben