Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

Nyílt nap

Hamarosan indul a Kesztyűgyári nyári tábor

2017. június 03. szombat

Nyári tábor hívogató címmel szervezett izgalmas és játékos feladatokat fiataloknak a Mátyás téri Kesztyűgyár Közösségi Ház. Az eseményen a szervezők tájékoztatták a gyerekeket és szüleiket a nyári vakáció ideje alatt működő tábor részleteiről. A péntek délután megtartott kesztyűgyári programok részben ízelítőt adtak a tábori hangulatból és programjaiból.

 Varga Zita, a Kesztyűgyár Közösségi Ház szakmai vezetője elmondta: immár hatodik alkalommal szervezik meg a nyári tábort a Józsefvárosban élő, vagy a kerületben tanuló, 6-14 éves gyerekek számára. 

„Izgalmas nyár elé nézünk, hiszen tematikus heteket fogunk tartani: többek között lesz közbiztonsággal foglalkozó hetünk, de lesz nemzetközi, foglalkozásokat bemutató, és hagyományőrző hetünk is. Sok-sok játék várja majd a gyerekeket minden nap, és gyakran megyünk kirándulni is: például szeretnénk ellátogatni az Állatkertbe, Visegrádra és a Hungaroringre is. A tábor Június 16-án indul, és augusztus 18-ig tart, amely időszak alatt díjmentesen napi háromszori étkezést biztosítunk azoknak a gyerekeknek, akik rendelkeznek rendszeres gyermekvédelmi kedvezménnyel. A táborba körülbelül 120 gyermeket várunk” – fűzte hozzá a szakmai vezető.

Pók Istvánné is ellátogatott a Kesztyűgyár Közösségi Ház nyílt napjára. „Két unokám van, akiket én nevelek, és rendszeresen járunk a Kesztyűgyárba. A táborral két évvel ezelőtt ismerkedtek meg a gyerekek és tavaly is voltak pár hetet. Nagyon élvezték mindkét nyári tábort ezért úgy döntöttünk, hogy idén is jönni fognak a gyerekek. Az itt dolgozók szakmailag és emberileg is felkészültek, ezért bátran merem ajánlani másoknak is a nyári tábort” – hangsúlyozta Pók Istvánné. 

Fotó: Szirmai Norbert/Józsefváros újság

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben