Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

Több embert károsított meg

Egy nap alatt elfogták a rablót

2017. június 13. kedd

A nyomozók Józsefvárosban elfogták azt a férfit, aki Budapest több kerületében rablásokat követett el – olvasható a police.hu-n.

A 38 éves budapesti L. Zoltán június 10-én 17 óra 5 perckor a XIV. kerületi Puskás Ferenc Stadionok buszmegállóban odament egy férfihoz, akit megütött, elvette tőle a táskáját, majd elment a helyszínről. Másnap 1 óra 35 perc körül a férfi a XIII. kerületben, a Thurzó utcán egy kutyáját sétáltató férfitől útbaigazítást kért, majd amikor a sértett elfordult, hátulról fellökte és a zsebéből elvette a pénztárcáját, amivel elmenekült. A rendőrség elfogatóparancsot adott ki a férfi ellen.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Bevetési Osztály munkatársai június 11-én 14 óra 55 perckor a Könyves Kálmán körút és Kőbányai út kereszteződésében lévő villamosmegállóban felismerték L. Zoltánt, akit a helyszínen elfogtak és előállítottak a BRFK XIV. kerületi Rendőrkapitányságára. A nyomozók a férfit gyanúsítottként kihallgatták, majd őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben