Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

Józsefvárosi idősek találkozója

Juniális a Napraforgó Idősek Klubjában

2017. június 13. kedd

A kerületi idősek nappali ellátását biztosító öt klub, valamint az értelmi fogyatékosok és a szenvedélybetegek nappali ellátását biztosító klubok ellátottjai részére juniálist rendeztek június 9-én délután a Delej utcai Napraforgó Idősek Klubjában. A zenés-táncos rendezvény célja az volt, hogy a különböző klubok tagjai megismerhessék egymást és maradandó élménnyel gazdagodhassanak.

Kelemenné Hellinger Mária, a Nappali Ellátások szakmai vezetője elmondta: minden évben megrendezik a juniálist egy zenés-táncos mulatság keretében a Delej utcai Napraforgó Idősek Klubjában. „Megidézzük a régi majális-juniális hangulatot az idősek számára, amit nagyon kedvelnek. A program előtt együtt díszítettük fel a nagytermet és a kertet is. Finom étellel és itallal, valamint zenével vártuk a rendezvényre érkezőket” – hangsúlyozta a szakmai vezető.

Lukács Iolanda rendszeresen látogatja a Delej utcában található Napraforgó Idősek Klubját. „Nagyon szeretek idejárni, és ilyen alkalmakkor picit bővül a kör, hiszen más klubokból is érkeztek idősek. Ismerkedünk, beszélgetünk, táncolunk, vagyis kellemesen eltöltjük a szabadidőnket” – tette hozzá a hetvenéves asszony.

Kassai Ágnes a Mátyás téri Reménysugár Idősek Klubjából érkezett a juniálisra. „Elmondható, hogy csak az ehhez hasonló alkalmakkor találkozunk a többi kerületben élő időssel, ilyenkor mindig nagyszerűen érezzük magunkat.  Fizikálisan és mentálisan is jó hatással van ránk a társas élet” – fűzte hozzá Kassai Ágnes. 

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben