Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

Kosár, ping-pong, foci

Sportnap a Kesztyűgyárban

2017. június 15. csütörtök

Harmadik alkalommal rendezte meg a „Sportolj Józsefvárosért” elnevezésű programját a Kesztyűgyár Közösségi Ház. A június 14-én megtartott sportnapon a kerület intézményeinek dolgozói mérték össze tudásukat különböző csapat- és egyéni sportágakban. A versenyszámokat a Homok utcai sportpályán és a Kesztyűgyár termeiben tartották meg.

Szépen megtelt a Mátyás téri Kesztyűgyár június 14-én. A közösségépítő program célja az volt, hogy a kerületi intézmények munkatársai jobban megismerjék egymást és egy tartalmas, mozgással teli napot töltsenek el. Miközben a hűs árnyékot adó termekben zajlottak az izgalmas mérkőzések ping-pongban, léghokiban, csocsóban, dartsban, és tollaslabdában, addig a Homok utcai udvaron kosárlabdadobó versenyt és focitornát rendeztek. Mindenki megtalálta a kedvére való sportot, volt, aki több számban is indult.

A kispályás focitornát öt csapat részvételével tartották meg. Az első helyen a Józsefváros Közösségeiért Nzrt. és a Közterület-felügyelet labdarúgócsapata végzett, a kupát a gólarány miatt az utóbbi csapat vitte haza.

Fotó: Baranyai Attila/Józsefváros újság

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben