Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

Segítség az iskolának

Harminc darab laptop a Fazekas sulinak

2017. június 16. péntek

Harminc darab használt laptopot vehetett át a Budapesti Fazekas Mihály Gyakorló Általános Iskola és Gimnázium igazgatója a napokban a PWC Magyarország képviselőitől. Mint Pásztor Attila, az iskola vezetője elmondta: nagy segítség ez számukra, elsősorban matematika-, informatika-, történelem- és idegennyelv-órákon használják majd a gépeket.

Az iskola összes termében nincs számítógép, éppen ezért nagy segítség, hogy laptotopokat kapott az intézmény. Matematika órán már használják is diákjaink a számítógépeket – mondta lapunknak Pásztor Attila. Hozzátette: összesen harminc gépet kaptak, és elsősorban matematika, informatika, történelem és idegennyelv-órákon használják majd őket.

Az adományt a PWC Magyarország két cégtársa, Major Andrea és Radványi László adta át. „Cégünk tevékenysége arról szól, hogy saját tudásunkat adjuk el másoknak. Éppen ezért kiemelten fontosnak tartjuk saját kollégáink folyamatos képzése mellett a társadalmi képzések támogatását is” – jelentette ki lapunknak Radványi László. Hozzátette: a cég minden évben támogat oktatási intézményeket, társadalmi felelősségvállalás-csoportjuk rendszeresen vesz részt jótékonysági programokon is.

Pásztor Attila igazgató szerint egyre inkább jelennek meg magáncégek, hogy hasonló támogatásokkal segítség az iskolásokat. „Mindennaposnak ez még nem mondható, de reméljük, egyre több cég követi majd ezt a példát” – mondta bizakodóan a Fazekas igazgatója. 

Fotó: Senger Nikolett/Józsefváros újság

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben