Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

Évértékelés és elismerések

Óvodapedagógusok ünnepsége a Kesztyűgyárban

2017. június 19. hétfő

Immár második alakommal rendezték meg Józsefvárosban az óvodapedagógusok napját június 16-án. Az esemény célja, hogy minden év végén összejöjjenek a tagóvodák dolgozói és értékeljék az elmúlt esztendőt. Az idei találkozón a gyermekek és nevelőik is készültek műsorral a Kesztyűgyár Közösségi Házban. A rendezvényen jelen volt Sántha Péterné alpolgármester is, aki kiemelte: „külön elismerés a józsefvárosi óvodáknak, hogy más kerületekből is bennünket választanak a szülők”.

Tárnokiné Joó Ildikó, a Napraforgó Egyesített Óvoda igazgatója elmodta: a kerületben tizenöt óvoda működik, amelyek dolgozói ezen az egy napon jönnek össze egy ünnepi évértékelőre.

„Százhatvanhat óvodapedagógus dolgozik Józsefvárosban, összesen kétszáznyolcvan dolgozója van a kerületi óvodáknak, ebből körülbelül kétszázan jelentek meg a mai ünnepségen. A tavalyi alkalomhoz hasonlóan most is egy rövid évértékelővel kezdtünk, majd ünnepi műsort adtak a gyerekek és pedagógusaik. A jó hangulatú rendezvényen elköszöntünk a nyugdíjba vonuló kollégáinktól, és feltöltődünk a következő évre” – hangsúlyozta lapunknak az igazgató.

Sántha Péterné alpolgármester a Kesztyűgyárban megtartott ünnepi eseményen elmondta, amióta Józsefváros önkormányzata összevonta az óvodákat, azóta sokkal nagyobb a kollégák közötti összetartás, és szakmailag látványosabb a fejlődés.

„A kerületi óvodákba körülbelül ezerháromszázötven gyerek jár, de hosszú évek óta szinte nincs egyetlen panasz sem a szülők részéről, sem az intézményeinkre, sem a pedagógusainkra. Sőt, külön elismerés számunkra, hogy más kerületekből is bennünket választanak a szülők” – tette hozzá az alpolgármester. 

A vidám hangulatú ünnepségre a gyermekek és a nevelők külön-külön műsorral készültek: gyerekdalokkal, mondókákkal és különböző táncokkal. 

Fotó: Baranyai Attila/Józsefváros újság

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben