Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

Nyári játékok az egész családnak

Játékos vasárnap délelőtt a II. János Pál pápa téren

2017. június 20. kedd

Ismét gyermekprogramokkal, játékokkal készült a Népszínház Kör a Polgári Értékekért a II. János Pál pápa téren. A programon ezúttal ötpróba vetélkedőn és kézműves foglalkozáson vehettek részt a gyermekek. A legkisebbek körében most is az arcfestés volt a legnépszerűbb, míg a nagyobbak kézműves foglalkozáson vehettek részt. A családi programot a cukorkákkal teli „pinata” legyőzése zárta.

Oláh Margit, a Népszínház Kör a Polgári Értékekért rendezvényszervezője lapunknak úgy fogalmazott: szerették volna játékokkal és sok-sok vidámsággal indítani a vakációt, ezért horgászattal, ötpróbával, kézműves foglalkozással, arcfestéssel és pinata-val várták a családokat.

"Az időjárás szeszélyessége miatt nem a játszótéren, hanem az önkormányzattól kapott helyiségben tartottuk meg a programot, amelyet fokozatosan újítunk fel és alakítunk át” – tette hozzá Oláh Margit.

Farkas Barbara három gyermekével érkezett a vasárnap délelőtti programra. „Itt lakunk a környéken, és az interneten láttam egy tájékoztatót erről a rendezvényről. A gyermekeim nagyon jól érezték magukat a kortársaikkal, és örülök, ha nem csak az óvodában vagy az iskolában szereznek maguknak barátokat. Továbbá nekünk, szülőknek is fontos, hogy találkozzunk egymással, hiszen így egy kisebb közösséget is tudunk alkotni” – fűzte hozzá a háromgyermekes anyuka. 

Fotó: Szirmai Norbert/Józsefváros újság

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben