Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

Válogató az országos bajnokságra

Szenior sakkverseny a Reménysugár Klubban

2017. június 21. szerda

Szenior Rapid Sakkversenyt rendezett a Reménysugár Idősek Klubja június 20-án a Józsefvárosi Önkormányzat felkérésére. Az első három helyezett indulhat az Országos Szenior Sakkbajnokságon, a részvételi költségeket az önkormányzat állja. A versenyzőket Sántha Péterné alpolgármester köszöntötte.

A rapid sakkversenyre kilenc versenyző gyűlt össze a Reménysugár Idősek Klubjában szerdán. A 60. életévüket betöltött szenior résztvevőket Sántha Péterné alpolgármester, a körzet önkormányzati képviselője üdvözölte, eredményes versenyzést kívánva nekik. 

A Györkös Lajos nemzetközi versenybíró vezényletével lebonyolított megmérettetésen ötfordulós svájci rendszerben döntötték el, hogy ki a legjobb. A verseny első három helyezettje Hradeczky Tamás, Danyi Izidor és Farkas Károly lett, akik a jó eredményükkel jogot szereztek arra, hogy részt vegyenek a nagykanizsai Országos Szenior Sakkbajnokságon. 

A dobogósok részvételi költségeit a Józsefvárosi Önkormányzat finanszírozza. Az okleveleket és az érem díjakat Tóth Kálmán, a versenynek otthont adó klub vezetője adta át.

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben