Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

Felhívás

Nyári diákmunkában való részvétel

2017. június 22. csütörtök

A Nemzetgazdasági Minisztérium a fővárosi/megyei kormányhivatalok munkaügyi központjai és a járási/kerületi hivatalok munkaügyi kirendeltségei idén is meghirdetik a nyári diákmunka programot nappali tagozatos tanulói jogviszonyban lévő 16 és 25 év közötti fiatalok részére.

A program keretében legkorábban 2017. július 1-jétől 2017. augusztus 31-ig nappali tagozatos tanulói jogviszonyban lévő fiatalok dolgozhatnak munkaviszony keretében részmunkaidőben, bérköltség támogatással az önkormányzatok és az önkormányzat fenntartásában álló, alapfeladat ellátását szolgáló intézményeknél. 

A programban azok a fiatalok vehetnek részt, akik:

Nappali tagozaton tanuló diákok, a program kezdő időpontjában idősebbek 16 évnél, de a program befejezésekor sem töltik még be a 25. életévüket, a munkába állás előtt közvetítést kérőként kérték nyilvántartásba vételüket, foglalkoztatásra irányuló, vagy vállalkozási jogviszonnyal nem rendelkeznek és kizárólag budapesti, de elsősorban VIII. kerületi lakóhellyel/tartózkodási hellyel rendelkeznek.

A diákok a Józsefvárosi Önkormányzat alábbi intézményeiben végezhetnek nyári munkát:

Polgármesteri Hivatalban képesítést nem igénylő feladatkörök: fénymásolás, iratrendezés, kézbesítés, környezettanulmány készítése. Képesítést igénylő feladatkörök: adatrögzítés, adminisztráció; informatikus

Józsefvárosi Szociális Szolgáltató és Gyermekjóléti Központban képesítést nem igénylő feladatkörök: személygondozó betanított munkás (gyermekek, idősek kísérése, játék, esetleg takarításban való besegítés). Képesítést igénylő feladatkörök: irodai adminisztratív feladatok, adatrögzítés, ügyintézés  

Józsefvárosi Egyesített Bölcsődékben képesítést nem igénylő feladatkörök: fénymásolás, iratrendezés, kézbesítés, gondozó segéd. Képesítést igénylő feladatkörök: kisgyermek gondozó, irodai adminisztratív feladatok

Munkaidő, bérezés: 

A foglalkoztatás legfeljebb napi 6 órás munkaidőben történik. A bér képesítést nem igénylő munkakörökben bruttó 95 625 Ft/hó, képesítést igénylő munkakörökben bruttó 120.750 Ft /hó.

Személyes okmányok:

A programba történő belépéshez a nappali tagozatos diáknak az alábbi személyes okmányaival kell a munkaviszony kezdete előtt lakóhelye/tartózkodási helye szerinti Kormányhivatal Foglalkoztatási Osztályán (korábban: munkaügyi központ) jelentkeznie annak érdekében, hogy diákmunkára közvetítést kérőként regisztrálják:

személyi igazolvány,

lakcímkártya,

TAJ kártya,

adóazonosító jelet tartalmazó igazolvány, 

érvényes diákigazolvány vagy iskolalátogatási igazolás.

A VIII. kerületi lakóhellyel/tartózkodási hellyel rendelkező diákok a Budapest Főváros Kormányhivatala VIII. Kerületi Hivatal Foglalkoztatási Osztályán jelentkezhetnek. Cím: VIII. kerület Kisfaludy u. 11. 

A más kerületekből jelentkezők a lakóhelyük szerinti Kormányhivatal Foglalkoztatási Osztályának elérhetőségeiről ide kattintva a „BFKH Kerületi Hivatalai” menüponton belül tájékozódhatnak. 

A Nyári diákmunkára jelentkezők az alábbi foglalkoztatási időszakok közül választhatnak:

2017. július 1. – 2017. augusztus 31.

2017. július 1. – 2017. augusztus 15.

2017. július 1. – 2017. július 31.

2017. július 15. – 2017. augusztus 15.

2017. július 15. – 2017. augusztus 31.

2017. augusztus 1. – 2017. augusztus 31.

A 2017. július 1-től kezdődő foglalkoztatási időszakokra jelentkezőknek legkésőbb 2017. június 30-ig regisztráltatniuk kell magukat! 

Jelentkezési határidő 2017. június 29. Jelentkezni e-mailben a beniczh@jozsefvaros.hu címen, vagy személyesen a Polgármesteri Hivatalban a Jegyzői Kabinet Személyügyi Irodán (1082 Budapest, Baross u. 63-67. I. em. 116.) rövid önéletrajz benyújtásával lehet az intézmény, a munkakör és a foglalkoztatási időszak megjelölésével.

Bővebb tájékoztatásért a Polgármesteri Hivatal Jegyzői Kabinet Személyügyi Irodájának munkatársához Berdó Zsoltnéhoz fordulhat a 313-0634-es telefonszámon, illetve a beniczh@jozsefvaros.hu e-mail címen.

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben