Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

A lakosok segítségét kérik

Verekedő tolvajt keres a rendőrség

2017. június 22. csütörtök

Megpróbálta ellopni egy járókelő mobiltelefonját, majd miután ez nem sikerült a tolvaj bántalmazta a 39 éves férfit. A józsefvárosi rendőrök keresik felvételen látható elkövetőt. Azt kérik, hogy aki felismeri, tegyen bejelentést.

A tolvaj június 21-én délután egy a József körút és József utca kereszteződésében lévő üzlet előtt kikapta a sértett kezéből a mobiltelefonját és megpróbált elmenekülni – olvasható a rendőrség honlapján. A telefon tulajdonosa, egy 39 éves férfi utolérte az elkövetőt és visszavette tulajdonát. Ezt követően a két férfi szóváltásba keveredett, a tolvaj pedig több alkalommal megütötte a 39 éves férfit és elsietett. A VIII. kerületi rendőrkapitányság súlyos testi sértés bűntette miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen.

Az elkövető egy 30 év körüli, körülbelül 180 centiméter magas, normális testalkatú férfi. A haja rövid, sötétbarna. A bűncselekmény elkövetésekor terepmintás rövidnadrágot és világos színű sportcipőt viselt, felsőruházata nem volt. 

A VIII. kerületi rendőrkapitányság kéri, hogy aki a felvételen látható férfit felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben