Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

Kocsis Máté: Józsefvárosért érzett elkötelezettségük megingathatatlan

Kitüntették a kiválóan teljesítő hivatali dolgozókat a köztisztviselők ünnepén

2017. július 04. kedd

A köztisztviselőket ünnepelték kedden a Polgármesteri Hivatal dísztermében. Ez alkalomból Kocsis Máté polgármester és Danada-Rimán Edina jegyző asszony adta át az idei „Józsefváros Közigazgatásáért” a „Polgármesteri Dicséret” és a „Jegyzői Dicséret” kitüntetéseket a hivatal dolgozóinak.

„Hosszú éveken keresztül lojálisak voltak a városhoz és elhivatottan végezték munkájukat, amiért köszönet illeti meg Önöket” – kezdte beszédét Kocsis Máté a Polgármesteri Hivatal dolgozóihoz fordulva. A polgármester hozzátette: személyes köszönet és hála is megilleti a dolgozókat a kerületért végzett munkájukért. Mint fogalmazott: „Önök a hivatal stabil és erős pontjai, a Józsefvárosért érzett elkötelezettségük megingathatatlan.” Kocsis Máté hangsúlyozta: „az évek alatt sokat tettünk együtt Józsefvárosért, a munka pedig folytatódik”. 

Danada-Rimán Edina köszönetét fejezte ki a jelenlévő hivatali dolgozóknak azért az áldozatos munkáért, amit nap, mint nap végeznek a 80 ezer kerületiért. „Józsefváros új útra lépett az elmúlt években, a főváros egyik legdinamikusabban fejlődő kerülete lett, ehhez pedig szükség volt a köztisztviselők áldozatos munkájára is.” A jegyző hozzátette, hogy a megfelelő feltételek biztosítása elengedhetetlen volt a fejlődéshez, így a munkakörnyezet javítása mellett bérrendezésre is sor került, átlagosan 23 százalékkal emelkedett a fizetése 250 hivatali dolgozónak. 

Az elismerések átadását követően Sára Botond alpolgármester mondott pohárköszöntő beszédet. Mint fogalmazott: „példaértékű a kitüntetettek elmúlt években végzett munkája, köszönet és hála illeti meg őket”.

A kitüntetettek:

„Polgármesteri dicséretben” részesült: 

Danada-Rimán Edina jegyző, dr. Mészár Erika aljegyző, dr. Kovács Gabriella aljegyző, dr. Balla Katalin, a Jegyzői Kabinet kabinetvezetője, Páris Gyuláné gazdasági vezető, Molnár Antal Károlyné, a Költségvetési és Pénzügyi Felügyelet irodavezető-helyettese, dr. Kaszanyi-Kollár Zsuzsanna, a Családtámogatási Iroda irodavezetője, Filip Dorottya, a polgármester személyi asszisztense és Nyerges Zoltán, a Józsefváros újság főszerkesztője.

„Józsefváros Közigazgatásáért” kitüntetésben részesült: 

Adóügyi Iroda: a 11 főből álló szakmai közösség 2015 óta új vezetéssel működik, amelynek eredményeként az iroda tevékenysége kiegyensúlyozottá vált. Feladatuk elsősorban az önkormányzati adóbevételek beszedése. Az elmúlt időszakban legfőbb célkitűzésük az adózási morál javítása volt, mely törekvésüknek az eredménye már tapasztalható. Elért eredményeikhez a csapat minden tagja hozzájárult, munkájuk mind egyénileg, mind közösségi szinten példaértékű. 

„Jegyzői dicséret” kitüntetésben részesült:

dr. Balisani Ciro, a Gazdálkodási Ügyosztály ügyosztályvezető-helyettese: három éve a Jogi Irodán kezdett dolgozni a Hivatalnál. Szakmai ismereteit bővítette, elvégezte a közbeszerzési szakjogász képzést. Több terület iránt fogékony, széles látókörű, így a Gazdálkodási Ügyosztály vezető-helyettesévé nevezték ki. A hivatal és az önkormányzat vezetői mindig számíthatnak szakértelmére, nagy munkabírásával és kiegyensúlyozott természetével kivívta munkatársai megbecsülését.

Benicz Henrietta, a Személyügyi Iroda közfoglalkoztatási referense: 2005-től kezdett dolgozni a józsefvárosi közfoglalkoztatás szervezésében először az Esély Nonprofit Kft-nél, majd – több mint három éve – a Polgármesteri Hivatalnál. A közfoglalkoztatásban részt vevők bizalommal fordulnak hozzá, eredményesen képviseli jogaikat és érdekeiket. 

dr. Glöcknerné Győr Krisztina, az Építésügyi Iroda ügyintézője: 1979-ben okleveles építészmérnökként végzett a Budapesti Műszaki Egyetemen. 2000 januárjától dolgozik a Hivatalban. Munkáját rendkívül nagy alapossággal, precizitással végzi, éles szeme rutinnal szűri ki a legkisebb hibát is. Az ügyfelekkel türelmes, problémáikra nyitott. 

Nagy Ibolya, a Családtámogatási Iroda ügyintézője: 2008-ban került a Gazdálkodási Ügyosztályra, majd a Szociális Irodában kezdett dolgozni ügyintézőként. Megbízható, terhelhető, segítőkész munkaerő, munkáját lelkiismeretesen végzi. A kollégák között népszerű, személyisége, hozzáállása és szakmai tudása miatt sokszor fordulnak hozzá segítségért.

Fotó: Ványi Ákos/Józsefváros újság

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben