Programok

Eseménynaptár

Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

KERESÉS

Az elkövető elmenekült a helyszínről

Nyaklánckitépőt keres a rendőrség

2017. július 12. szerda

A VIII. kerületi rendőrök a lakosság segítségét kérik az ismeretlen férfi azonosításában, aki július 11-én a Kisfaludy utca és a Práter utca kereszteződésénél kitépte egy nő nyakából annak nyakláncát és elmenekült zsákmányával.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi Rendőrkapitányság nyomozást indított lopás bűntett elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen. Egy férfi 2017. július 11-én 12 óra körül a Kisfaludy utca és a Práter utca kereszteződésénél kitépte egy nő nyakából annak nyakláncát, majd elmenekült a helyszínről. Az elkövetőről a térfigyelő kamera felvételt készített.

A férfi körülbelül 175 centiméter magas, fekete hajú. A bűncselekmény elkövetésekor világos rövidnadrágot és fekete pólót viselt. A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható férfit felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett hívja az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.