Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

A Baptista gyülekezet látta vendégül a kicsiket a Teleki téren

Játszótéri gyermekhét Józsefvárosban

2017. július 14. péntek

Izgalmas programokkal várták ezen a héten a józsefvárosi fiatalokat a Teleki téren a József Utcai Baptista Gyülekezet tagjai. Minden nap 17-19 óráig bibliai történetekkel, játékos feladatokkal, közös énekléssel kedveskedtek a szervezők a gyermekeknek. A programokat számos kerületünkben élő család meglátogatta, akik maradandó élményt szereztek a kiváló hangulat révén.

Boros Dávid, a József Utcai Baptista Gyülekezet lelkipásztora szerint egyre több család érdeklődik a vallásos tematikájú táborok, illetve gyermekprogramok iránt. „Szeretnénk nyitni a kerületi lakosok, családok felé, azért, hogy megismerjenek bennünket, célunk, hogy jó kapcsolatokat alakítsunk ki velük. Az eheti programsorozatban többek között bábozással, közös énekléssel, játékos feladatokkal, bibliai történetekkel vártuk a gyerekeket. Bízunk abban, hogy a gyermekek, és a szülők szívében megmarad egy-egy bibliai gondolt, amely a későbbiekben segíthet az Istenhez való közeledésben” – tette hozzá a lelkipásztor.

Kovács Szintia két gyermekével érkezett a Teleki téri eseményre. „Több pozitív hatása is van egy ilyen kezdeményezésnek. A gyermekeim megismerkedhettek több fiatallal, másrészről a programok vallási megalapozottsága nagyon jó hatással vannak a kicsikre. Szerintem több ehhez hasonló rendezvényre lenne szükség” – tette hozzá a fiatal anyuka. 

Fotó: Szirmai Norbert/Józsefváros újság

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben