Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

Pénzt és ékszereket loptak egy lakásból

Tolvajokat keres a rendőrség

2017. július 18. kedd

A tulajdonos figyelmét elterelve készpénzt és ékszereket lopott egy férfi és egy nő július 16-án egy Szentkirályi utcai lakásból. A gyanúsítottakról egy biztonsági kamera felvételt készített. A rendőrség azt kéri, hogy aki felismeri a képen látható személyeket, tegyen bejelentést.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettesek ellen nyomozást folytat – adta hírül a police.hu. A bűncselekménnyel összefüggésben a rendőrök keresik a biztonsági kamera felvételén szereplő férfit és társát.

 

A férfi 20-25 év körüli, körülbelül 170-175 centiméter magas, rövid fekete hajú. A bűncselekmény elkövetésekor fehér inget, rövid fekete farmernadrágot, valamint fekete sportcipőt viselt. A nő 20-25 év körüli, körülbelül 160-165 centiméter magas, barna hosszú hajú. A bűncselekmény elkövetésekor szürke kardigánt, fekete felsőt, kék szoknyát és szandált viselt.

A VIII. kerületi rendőrkapitányság azt kéri, hogy aki a felvételen látható személyeket felismeri, személyazonosságukkal, tartózkodási helyükkel vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben