Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

Példaértékű a több évtizedes házasság

Aranylakodalmát ünnepli a Tasnádi házaspár

2017. július 27. csütörtök

A kerek évfordulójukat ünneplő kerületi házaspároknak ajándékcsomaggal kedveskedik az idei évtől Józsefvárosi önkormányzata. A Tasnádi házaspár közelmúltban ünnepelte házasságkötésük ötvenedik évfordulóját, július 25-én Egry Attila alpolgármester, a körzet önkormányzati képviselője látogatta meg őket Baross utcai otthonukban.

A Turay Ida Színház bármely előadására beváltható színházjegyet nyújtott át Egry Attila Tasnádi Andrásnak és feleségének. A házaspár nemrégiben ünnepelte házasságkötésük 50. évfordulóját. Az alpolgármester elmondta neki, hogy az önkormányzat szeretné emlékezetesebbé tenni ezt a szép ünnepet, és egy ajándékkal hozzájárulni a nevezetes évforduló méltóbb megünnepléséhez.

Egry Attila kiemelte a házasság értékteremtő, összetartó erejét, majd további békés és egészségben gazdag éveket kívánt a házaspárnak.

Tasnádi András és felesége, Edit évtizedek óta józsefvárosi lakosok. Egyetemi éveik alatt szerettek egymásba, az Eötvös Loránd Tudományegyetem Bölcsészettudományi Karának magyar-könyvtár és magyar-török szakos hallgatói voltak. Mindketten nagyon büszkék két fiukra.

Fotó: Ványi Ákos/Józsefváros újság

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben