Programok

Eseménynaptár

Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

KERESÉS

Nyaklánckitépőt keres a rendőrség

A lakosság segítségét kérik

2017. augusztus 04. péntek

A józsefvárosi rendőrök a lakosság segítségét kérik az ismeretlen férfi azonosításához, aki egy várakozó villamoson kitépte a sértett nyakában lévő láncot, majd elfutott a helyszínről.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi Rendőrkapitányság lopás bűntett gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen – számolt be a police.hu. A rendelkezésre álló adatok szerint egy férfi 2017. augusztus 4-én 8 óra 30 perc körül a Magdolna utcai megállóban várakozó villamoson kitépte a sértett nyakában lévő láncot, majd elfutott a helyszínről. A bűncselekménnyel összefüggésben a rendőrök keresik a térfigyelő kamera felvételén szereplő férfit.

Az ismeretlen elkövető 30-40 év körüli férfi, aki a bűncselekmény elkövetésekor fekete baseballsapkát, sárga pólót, sötétkék farmernadrágot és szürke edzőcipőt viselt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a felvételen látható férfit felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107 és a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.