Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

„Találkozzunk jövőre ugyanitt!”

Véget ért a Kesztyűgyár nyári tábora

2017. augusztus 21. hétfő

A Kesztyűgyár Közösségi Ház 2017-es nyári tábora június 16-tól augusztus 18-ig tartott, amely időszak alatt több mint százötven gyermek csatlakozott az izgalmas és tartalmas programokhoz. Sok-sok játékot, kirándulást és napi háromszori étkeztetést biztosítottak a gyermekeknek. A tábor utolsó napján tombolahúzást tartottak, amely után a gyermekek értékes ajándékokkal térhettek haza.

Varga Zita, a Kesztyűgyár Közösségi Ház táborvezetője elmondta, hogy évről évre egyre népszerűbb a nyári tábor a józsefvárosi családok körében. „A tábor időszaka alatt több mint százötven gyermek csatlakozott rövidebb vagy hosszabb ideig a kesztyűgyári programokhoz. Nagyon sok szülő dolgozik, illetve nagyon sok család képtelen megfizetni a fizetős táborokat a gyerekeknek. Mi minden héten izgalmas programokkal, tematikus hetekkel és kirándulásokkal tettük emlékezetessé a legkisebbek nyári vakációját. Jártunk a visegrádi várban egy lovagi tornán, az Eleven Parkban, a MiniPoliszban, hajókáztunk a Dunán, de ezen kívül még sok-sok helyre elmentünk a gyerekekkel, ahol kivétel nélkül mindenki nagyon jól érezte magát”– hangsúlyozta a táborvezető.

Kalmár Péter, a Vajda Péter Ének-zenei Általános és Sportiskola hetedik osztályos diákja immár hatodik éve látogatja a Kesztyűgyár Közösségi Ház programjait. „Iskola után rendszeresen járok ide pingpongozni, csocsózni és focizni. Új barátokat is szereztem a Kesztyűgyárban, ahol nagyon kedvesek velünk a szervezők, illetve a nevelők. 2012 óta minden nyári táborban jelen voltam, de az idei volt talán a legjobb” – fűzte hozzá a Práter utcában élő fiatal.  

A tábor utolsó napja is izgalmasan telt: a szervezők tombolahúzással készültek, így a gyerekek a tábori élményeken túl, értékes ajándékokkal térhettek haza.

Fotó: Szirmai Norbert, Baranyai Attila/Józsefváros újság

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben