Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

Keresik a tolvajokat

Bőröndöt loptak egy külfölditől

2017. augusztus 22. kedd

A józsefvárosi rendőrök keresik azt a két férfit, akik a Keleti pályaudvaron ellopták egy dél-koreai állampolgár bőröndjét. A rendőrség kéri, hogy aki felismeri a képeken látható személyeket, tegyen bejelentést.

A VIII. kerületi Rendőrkapitányság eljárást indított lopás gyanúja miatt ismeretlen tettesek ellen – olvasható a police.hu oldalon. Egyikük 2017. augusztus 19-én 6 óra körül ellopta egy külföldi utas bőröndjét a Keleti pályaudvaron. Társa a bűncselekmény elkövetését figyeléssel biztosította. Az ismeretlen tettesekről felvétel áll a nyomozó hatóság rendelkezésére.

Az egyik elkövető 20-30 év körüli, sötét hajú, feje tetején kopaszodó férfi. A bűncselekmény elkövetésekor fehér pólót, fekete nadrágot és sötét sportcipőt viselt. Társa szintén 20-30 év körüli férfi, aki a bűncselekmény elkövetésekor fekete, elöl mintás pólót, kék farmer rövidnadrágot, fekete sportcipőt és fekete baseball sapkát viselt, valamint a hátán egy fekete válltáska volt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható két férfit felismeri, személyazonosságukkal, tartózkodási helyükkel vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú számán, a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben