Programok

Eseménynaptár

Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

KERESÉS

Mobiltelefon-tolvajt keresnek

A rendőrség a lakosok segítségét kéri

2017. szeptember 12. kedd

Egy Kerepesi úti bevásárlóközpontban elvette egy fiú mobiltelefonjait egy ismeretlen férfi és távozott a készülékekkel. A józsefvárosi rendőrök a lakosság segítségét kérik a tettes azonosításához.

A rendelkezésre álló adatok alapján az ismeretlen férfi augusztus 26-án éjfél körül egy Kerepesi úti bevásárlóközpontban szóba elegyedett egy fiatal fiúval, akitől elvette a mobiltelefonjait, majd azokat nem adtak vissza. Az elkövetőről a biztonsági kamera felvételt készített. A férfi 20-25 év körüli, körülbelül 170 centiméter magas, kopasz, karjai tetováltak. A bűncselekmény elkövetésekor fekete pólót, fekete térdnadrágot és fekete cipőt viselt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható személyt felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.