Programok

Eseménynaptár

Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

KERESÉS

Szépítsük meg együtt a kerületet

TeSzedd! szemétgyűjtési akció Józsefvárosban

2017. szeptember 14. csütörtök

Idén immár hetedik alkalommal szervezik meg a TeSzedd! akciót országszerte. A TeSzedd! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért megmozdulás ma hazánk egyik legnagyobb önkéntes hulladékgyűjtési mozgalma. Józsefvárosban szeptember 15-én várják az önkénteseket, akik szebbé szeretnék tenni kerületünket.

A TeSzedd! akció célja, hogy környezetünket megtisztítsuk az illegálisan lerakott vagy eldobált szeméttől. A tudatos környezetvédelem mára igénnyé vált, így nem véletlen, hogy egyre népszerűbb a kezdeményezés, ahol a szebb és élhetőbb jövőért fognak össze. A résztvevők jutalma pedig nem más, mint a tiszta utcák, terek és egy életre szóló közösségi élmény. 

Józsefvárosban 12 helyszínen várják a kerület vezetői mindazokat, akik csatlakozni szeretnének ehhez a remek megmozduláshoz. Délután három órakor veszi majd kezdetét a szemétszedés a Mikszáth Kálmán téren Szilágyi Demeter, a Gutenberg téren Egry Attila, az Auróra utcában és Fecske utcában Dudás Istvánné, a II. János Pál pápa téren és Bezerédi utcában Zentai Oszkár, a Horváth Mihály téren és a Tavaszmező utcában Gondos Judit, a Mátyás téren Sántha Péterné, a Nap téren Soós György, a Molnár Ferenc téren Vörös Tamás, a Diószegi Sámuel utcában és a Kálvária téren Guzs Gyula, az Orczy téren a buszmegálló mögött Kaiser József, a Golgota téren Ferencz Orsolya, a Tisztes utcában és az Osztály utcában pedig Sára Botond vezényletével.