Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

Sikeres péntek esti akció

Nyolcvan kilogrammos drogfogás Budapesten

2017. szeptember 24. vasárnap

Összesen mintegy 80 kilogramm, megközelítőleg nyolcvanezer adag kábítószert foglalt le és vont ki Budapest feketepiacáról a BRFK Kábítószer Bűnözés Elleni Osztálya.

A nyomozók péntek este a Hungária körút és a Kerepesi út kereszteződésénél intézkedés alá vontak egy személyautót és annak két utasát. A rendőrök az autóban több mint 10 kilogramm kábítószergyanús növényi törmeléket találtak, ezért a benne ülő 41 éves N. Zsigmondot és a 62 éves A. U. albán állampolgárt a helyszínen elfogták és előállították a kerületi rendőrkapitányságra.

A nyomozók még aznap Budapesten a XIII., Váci út és Röntgen út kereszteződésében elfogtak két szerb állampolgárt is, akiknek XIII. kerületi lakásában házkutatást tartottak. A rendőrök a lakásban további 70 kilogramm kábítószergyanús anyagot, 350 ezer forintot és 5 ezer euró készpénzt találtak és foglaltak le. A nyomozók az elfogott két szerb férfit, a 34 éves F. P.-t és a 49 éves B. B.-t szintén előállították a józsefvárosi rendőrkapitányságra.

A rendőrök a négy személyt kábítószer-kereskedelem bűntett megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vételük mellett előterjesztést tettek előzetes letartóztatásuk indítványozására – közölte a police.hu.

Fotó: BRFK

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben