Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

A Telefónica magyar irodája segítette a TÖE munkáját

Önkéntes napon tették tisztábbá a Tisztviselőtelepet

2017. október 12. csütörtök

A Tisztviselőtelepi Önkormányzati Egyesület (TÖE) és a Telefónica magyar irodája közösen tisztította meg a Tisztviselőtelep egy részét október 6-án, a vállalat önkéntes napja alkalmából. Az együttműködésnek köszönhetően rendezettebb lett a Delej utca, a Bláthy utca és a Villám utca Vajda Péter utca felőli szakasza.

A cég egyik dolgozója, Szűcs Tamás tagja a Tisztviselőtelepi Önkormányzati Egyesületnek (TÖE), így merült fel, hogy cégük az egyesület minden ősszel és tavasszal megrendezésre kerülő tisztviselőtelepi takarításához csatlakozzon, és együtt tegyenek a lakókörnyezetért. Az eseményen a cég hatodmagával vett részt, a nap végére pedig tíz zsák szemetet és levelet szedtek össze a környékről és az egyesületi ház ereszcsatornájából. „Ezek tipikusan olyan munkák – szemétszedés, avargyűjtés –, amik egyedül nagyon unalmasak, azonban közösségben igen hatékonyan lehet haladni velük, és elmondhatom, hogy jól szórakoztunk” – nyilatkozta lapunknak Szűcs Tamás. Hozzátette: szeretnék folytatni ezt a hagyományt, és remélik, hogy egyre többen csatlakoznak majd a kezdeményezéshez.

A spanyol Telefónica cég a világ egyik legnagyobb távközlési szolgáltatója, nyolc éve van jelen Magyarországon. A magyar iroda, kis mérete ellenére, minden év októberének második péntekén csatlakozik az alapítványuk, a Fundación Telefónica nemzetközi önkéntes napjához, ahol helyi közösségeket segítenek munkájukkal.

Fotó: Nyári Gyula/Józsefváros újság

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben