Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

Készpénzt és okmányokat vitt magával

Gépkocsiból lopott, keresi a rendőrség

2017. október 19. csütörtök

A rendőrök keresik azt az ismeretlen férfit, aki egy józsefvárosi piacon parkoló gépkocsiból okmányokat és készpénzt lopott – olvasható a police.hu-n.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi Rendőrkapitánysága nyomozást folytat ismeretlen tettes ellen lopás bűntett elkövetése miatt. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint az ismeretlen férfi 2017. október 15-én egy Kőbányai úti piac területén parkoló gépkocsiból készpénzt és okmányokat lopott el.

Az elkövetőről a biztonsági kamera felvételt készített. Az ismeretlen férfi körülbelül 60 év körüli, 170-180 centiméter magas, vékony testalkatú, kopaszodó férfi. Az elkövetéskor fekete kabátot, fekete pulóvert, fekete nadrágot és fekete cipőt viselt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható férfit felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számát, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben