Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

Szüreti mulatság

Teljesen megújult az Őszikék idősklub

2017. október 19. csütörtök

Az Őszikék Idősek Klubjában az október 18-án megtartott szüreti mulatságon résztvevők az Idősek Napját és a klubhelyiség megújulását is ünnepelték. Az eseményen részt vett Sántha Péterné alpolgármester is.

A szüreti mulatság Petőfi Sándor Itt van az ősz, itt van újra című versének közös elszavalásával indult, majd két klubtagot is felköszöntöttek. Nyolcvanadik születésnapja alkalmából gratuláltak Hamburger Kálmánnénak és klubtagságának tizenötödik évfordulója alkalmából köszöntötték Takács nénit. A köszöntések után kezdetét vette a mulatság: zenével, tánccal és temérdek szőlővel.

A Baross utcai klubhelyiség új pompájában várta a szüreti mulatságra érkezőket. „A nyílászárók ki lettek cserélve, az ajtókat és radiátorokat lefestették, a mosdókat és zuhanyzókat felújították, kaptunk egy új fűtőkazánt, kibélelték a kéményt, valamint új bútorokat és függönyöket is vehettünk” – részletezte a felújítás eredményeit Máthé Enikő, a klub vezetője. Hozzátette: nagyon büszke a klub tagjaira, mert nagyon aktívak és szinte minden programon szép számmal részt vesznek.

Fotó: Senger Nikolett/Józsefváros újság

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben