Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

Egy hétig tartó délutáni foglalkozások

Sikeres volt a Kesztyűgyár őszi szünet programja

2017. november 06. hétfő

Október 30. és november 3. között tartották meg a Kesztyűgyár Közösségi Ház őszi szünet programját. Mindenszentek ünnepe kivételével minden nap érdekes és izgalmas rendezvényekkel várták azokat a fiatalokat, akik hasznosan és kellemesen szerették volna eltölteni a szabadidejüket.

„Nagyon sokan ellátogattak hozzánk az őszi szünetben, mondhatnánk, hogy várokozáson felüli létszámmal indultak a programjaink” – mondta Varga Zita, a Kesztyűgyár Közösségi Ház szakmai vezetője. „Olyan gyermekek és szülők is ellátogattak hozzánk, akik eddig még nem jártak nálunk, és pozitív tapasztalatokat szereztek. Sok izgalmas és színes programot szerveztünk kollégáimmal a gyerekeknek: többek között volt filmvetítés, akadálypálya, foci bajnokság, tehetségkutató és kézműves foglalkozás. A gyerekek díjmentes vehettek részt a foglalkozásokon, délutánonként meleg teát és uzsonnát is kaptak” – fűzte hozzá a szakmai vezető.

Péntek délután több szülővel is találkoztunk, akik munkából a gyermekeikért érkeztek a Kesztyűgyár Közösségi Házba. Galyas Kittinek mind az öt gyermeke jelen volt a programokon. „Nagyon fontos és megnyugtató nekem és a többi szülőnek is, hogy a gyermekeink jó helyen vannak. Itt jól érzik magukat, hiszen változatos programokat biztosítanak számukra, és új barátokra tehetnek szert. Nagyon hálásak vagyunk mindannyian a szervezőknek” – hangsúlyozta a fiatal édesanya. 

Fotó: Nyári Gyula/Józsefváros újság

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben