Programok

Eseménynaptár

Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

KERESÉS

Lebukott a visszaeső biciklitolvaj

Elfogták a férfit, aki ellen négy elfogatóparancs volt érvényben

2017. november 11. szombat

A józsefvárosi rendőrök lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatnak eljárást egy férfival szemben, aki ellen már négy elfogatóparancs volt érvényben. A police.hu tájékoztatása szerint a józsefvárosi nyomozók egy X.kerületi bevásárlóközpontnál ismerték fel és igazoltatták a férfit akit kerékpárlopással vádolnak.

A BRFK VIII. kerületi Rendőrkapitányságára 2017. október 8-án érkezett lakossági bejelentés, hogy a Déri Miksa utcában egy kerékpártárolóból eltűnt egy lezárt kerékpár.  A rendőrök a közterületi kamerák felvételei alapján megállapították, hogy a lopást a 34 éves budapesti B. Rudolf követte el. A férfi ellen a józsefvárosi rendőrök elfogatóparancsot adtak ki.

B. Rudolfot 2017. november 9-én a VIII. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói egy X. kerületi bevásárlóközpont bejáratánál felismerték és igazoltatták. Az igazoltatás során az intézkedő rendőrök átvizsgálták a férfi ruházatát, ahonnan biciklilopásokhoz alkalmas szerszámok kerültek elő. A rendőrök az igazoltatás során megállapították, hogy B. Rudolf ellen további négy elfogatóparancs volt érvényben.

A járőrök a férfit elfogták, és előállították a VIII. kerületi Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki és őrizetbevételét követően kezdeményezték előzetes letartóztatását.

A fotó illusztráció.