Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

Biofű és speed volt két férfinál

Vádemelési javaslat kábítószer-birtoklás miatt

2017. november 19. vasárnap

A Budapesti Rendőr-főkapitányság befejezte a nyomozást annak a két férfinak az ügyében, akiknél a Hős utca környékén „biofüvet” és speed-et találtak a rendőrök. A nyomozás során keletkezett okiratokat vádemelési javaslattal megküldték az illetékes ügyészség felé.

A 37 éves N. Balázst április 22-én igazoltatták a járőrök a X. kerületben, a Hős utca környékén. A férfi az intézkedés közben zavartan viselkedett, ezért az a gyanú merült fel, hogy kábítószert tart magánál. A rendőrök a férfi ruhájának átvizsgálásakor 0,6 gramm „biofüvet” és 0,83 gramm speed-et találtak. N. Balázs a kihallgatását követően szabadlábon védekezett, miközben július 11-én egy másik járőrpáros is igazoltatta a Baross téri trolimegállóban. A férfinál a rendőrök akkor is kábítószert – 1,53 gramm „biofüvet” és egy fecskendőt – találtak.

A 24 éves V. Zsoltot a járőrök május 2-án szintén a Hős utca környékén igazoltatták, amely során a férfi önként átadta a rendőröknek a nála lévő négy, alufóliába csomagolt „biofüvet”, valamint egy abból sodort cigarettát. V. Zsoltnál így összesen 4,58 gramm kábítószer volt.

A rendőrök a két férfit kábítószer birtoklása miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A Budapesti Rendőr-főkapitányság a két nyomozást a napokban befejezte, és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldte az illetékes ügyészség részére.

Forrás és fotó: police.hu

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben