Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

Koszorúkészítés és kincsvadászat

Adventi sokadalom a Kesztyűgyárban

2017. december 04. hétfő

A karácsonyra hangolódás jegyében Adventi sokadalom címmel hirdetett családi programot december 1-én a Kesztyűgyár Közösségi Ház. A rendezvény kézműves foglalkozásán adventi dekorációkat és koszorút lehetett készíteni, emellett a gyermekek kincsvadászaton vehettek részt.

A Kesztyűgyár Közösségi Ház rendszeresen szervez tematikus programokat, amelyre nemcsak a környékről, hanem az egész kerületből szívesen mennek a gyermekek, családok. December első napján kreatív foglalkozással készültek a szervezők.

„Advent első vasárnapja előtti pénteken kreatív délutánnal készültünk. A résztvevők koszorút és dekorációkat készítettek, amihez az anyagokat – koszorú alapot és dekorációs elemeket – is biztosítottuk – mondta el lapunknak Varga Zita, a Kesztyűgyár Közösségi Ház szakmai vezetője. Aki pedig elkészítette a koszorúját, vagy az ajtódíszét, részt vehetett a kincsvadászatban. „Az adventi ünnepkörhöz kapcsolódó, apró ajándéktárgyakat rejtettünk el, és a gyerekeknek azokat kellett megtalálni. Nagy izgalommal vetették bele magukat a keresésbe és nagyon boldogok voltak, amikor sikerült egy-egy tárgyat megtalálniuk” – tette hozzá Varga Zita, aki azt is elmondta, hogy a hidegre való tekintettel kakaóval és kaláccsal kínálták a résztvevőket.

Fotó: Nyári Gyula/ Józsefváros újság

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben