Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

Nem hozott, hanem vitt Mikulás napján

Betörőt fogtak a józsefvárosi rendőrök

2017. december 09. szombat

A józsefvárosi rendőrök elfogták azt a férfit, aki közel egymillió forint értékben lopott elektronikai eszközöket, ruhaneműket, ékszereket, valamint valutákat egy VIII. és egy IX. kerületi lakásból.

Ami értéket talált mindent összeszedett a 29 éves B. Tibor abból a józsefvárosi lakásból, ahová december 6-án este tört be. Ruhaneműket, ékszereket, karórát és a TV-t is ellopta, majd a zsákmányt taxival vitte VIII. kerületi lakásához – közölték a rendőrség munkatársai a police.hu oldalon.

A nyomozók a kamerafelvételek alapján azonosították az elkövetőt, akit másnap délután elfogtak. A rendőrök a házkutatáskor az ellopott tárgyak egy részét is megtalálták és lefoglalták a bűncselekmények elkövetésénél használt csavarhúzót és feszítővasat is. A nyomozás során kiderült, hogy B. Tibor egy ferencvárosi lakást is kifosztott. Onnan tableteket, ékszereket és valutákat lopott.

 

A VIII. kerületi nyomozók a 29 éves férfit lopás miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.

Fotó: police.hu

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben