Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

A rendőrség az állampolgárok segítségét kéri

Egy 14 évest lányt és fiút keresnek

2017. december 10. vasárnap

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi Rendőrkapitányság körözési eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó 14 éves Döbröczöni Enikő, valamint a szintén ismeretlen helyen tartózkodó 14 éves Póth Róbert Patrik eltűnése ügyében.

A police.hu tájékoztatása szerint Döbröczöni Enikő december 8-án egy VIII. kerületi gyermekotthonból ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról, a felkutatására tett rendőri intézkedések eddig nem vezettek eredményre.

Döbröczöni Enikő körülbelül 165 centiméter magas, telt testalkatú, barna szemű és barna hajú. A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható Döbröczöni Enikőt felismeri, tartózkodási helyéről vagy eltűnésének körülményéről információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett hívja az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számát, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikét.

A 14 éves Póth Róbert Patrik december 9-én a VIII. kerületi lakóhelyéről ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról, a felkutatására tett rendőri intézkedések eddig nem vezettek eredményre.

Póth Róbert Patrik körülbelül 170 centiméter magas, vékony testalkatú, barna, rövid hajú fiú. Eltűnésekor sötétkék kabátot, fehér pólót, világoskék farmernadrágot és fehér cipőt viselt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható Póth Róbert Patrikot felismeri, tartózkodási helyéről vagy eltűnésének körülményéről információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett hívja az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számát, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikét.

Fotó: police.hu

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben