Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

Fellép Farkasházi Réka és az Alma Együttes is

Már a harmadik gyertyát gyújtják meg az adventi koszorún

2017. december 15. péntek

A harmadik adventi hétvégén is folytatódik az ünnepi programsorozat a Horváth Mihály téren: szombaton 15 órától a Csiribiri előadást tekinthetik meg az érdeklődők a színpadon, majd a Matiné zenekar koncertje következik. Vasárnap a Józsefvárosi óvodások műsorát Farkasházi Réka fellépése követi. Az adventi koszorú harmadik gyertyáját 16 órakor gyújtja meg Kocsis Máté polgármester, igét hirdet Kovács Dávid Emil, a Budapest Külső-Józsefvárosi Református Egyházközség lelkipásztora. A napot az Alma Együttes koncertje koronázza meg. Emellett a Szent József plébániatemplomban vasárnap este 19 órától Vincze Lilla és barátai adventi kamarakoncertet adnak.

A kísérőprogramok keretében kézműves foglalkozás és állatsimogató is várja a gyermekeket. A szintén a főtéren felállított jégpálya pedig hétvégén reggel 8-tól este 8 óráig várja a korcsolyázni vágyókat.

Emellett vasárnap este 19 órától a Horváth Mihály téri Szent József plébániatemplomban Vincze Lilla és barátai adventi kamarakoncertje várja közönségét. 

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben