Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

Szívet melengető előadás a Szent József templomban

A Németh László Általános Iskola karácsonyi műsora

2017. december 20. szerda

A Szent József templom adott otthont a Németh László Általános Iskola december 19-i karácsonyi műsorának. Felléptek az iskola tanulói, énekkara és vendégzenészek is. Az előadást Sántha Péterné alpolgármester is megtekintette.

A templomba érkezőket ünnepi zene, Őri Gergely orgonajátéka fogadta. A műsort Michels Antal atya üdvözlő beszéde nyitotta meg. A plébános köszöntötte a híveket és áldott karácsonyt kívánt a jelenlévőknek.

A műsor nyitányaként Tokos Zoltán gitárművész flamenco produkciója varázsolta el a nézőket, majd Demeter Gréta hárfajátéka következett. A felsős diákok verseket szavaltak, melyek a szeretet ünnepét hirdették, az iskola kórusa pedig gyönyörű karácsonyi dalokat adott elő.

Caccini Ave Maria-ja közben több gyermek szólót is énekelt, amit mindenki tátott szájjal hallgatott. Az ismertebb dalokba a padsorokban ülő diákok is bekapcsolódtak, bezengve az egész templomot.

A műsort Schrancz Sándorné igazgatónő beszéde zárta, aki megköszönte a gyerekek és az egész iskola nevében Sántha Péternének az önkormányzat ajándékát. Józsefváros önkormányzata idén minden általános iskolást egy csomag szaloncukorral lep meg, a negyedik osztályos tanulók pedig emellett Móra Ferenc A Pál utcai fiúk című regényét is ajándékba kapják.

Fotó: Huszár Boglárka/Józsefváros újság

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben