Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

Cipőjében rejtegette a drogot

Kábítószer-terjesztőt fogtak a Népszínház utcában

2018. január 10. szerda

Nem érdemes drogterjesztőnek állni Józsefvárosban. Aki mégis megpróbálja, azt rövid időn belül elfogják a kerületi rendőrök. Nem volt ez másként a Népszínház utcában lakó H. Józseffel sem, akire január 8-án este csaptak le a nyomozók. A férfit – akinél 89 gramm kristályos anyagot és 38 pakettet találtak – őrizetbe vétele mellett kihallgatták, és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.

A VIII. kerületi nyomozók január 8-án három férfit igazoltattak a Népszínház utcában. A férfiaknál kábítószergyanús anyagot találtak, ezért elfogták őket és kábítószer birtoklása miatt eljárást indítottak ellenük. A nyomozás során a rendőrök azonosították a 40 éves H. Józsefet, akitől a három férfi a kábítószert vette. A rendőrök még aznap éjszaka a lakásán elfogták a dílert, akinek a cipőjébe rejtve 38 pakettet, valamint nadrágzsebében több mint százezer forint készpénzt találtak. A rendőrök a drogterjesztő lakásán 89 gramm kábítószergyanús, kristályos anyagot, és a drog adagolásához, valamint csomagolásához használt tárgyakat – digitális mérleget, tasakokat – foglaltak le.

Az elfogott férfi megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy a lakásán az elfogását megelőzően rendszeresen árult kábítószert. A nyomozók H. Józsefet – őrizetbe vétele mellett – gyanúsítottként hallgatták ki és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.

Forrás: police.hu

Fotó: Baranyai Attila/Józsefváros újság

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben