Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

A közös játék öröme

Évindító játszóház a Kesztyűgyár Közösségi Házban

2018. január 15. hétfő

A Kesztyűgyár évindító játszóházában január 12-én az ugrálóvár, a társasjátékok és a babasarok mellett kézműves foglalkozások is várták a kicsiket és nagyokat egyaránt. A legnagyobb sikert azonban az X-box és a Kinect-játékok aratták.

A gyerekek lelkesen irányították táncukkal a Kinect nevű játékprogramot, és örömmel látták viszont mozdulataikat a kivetítőn. Aki elfáradt, az társasjátékokkal és gyurmából készült képek alkotásával pihenhette ki magát, míg a többiek az ugrálóvárban játszottak és csúszdáztak.

A Kesztyűgyár gyermekprogramjainak szakmai vezetője, Varga Zita lapunknak elmondta: pénteki programsorozatuk mindig más és más tematikára épül, az éppen aktuális évszaknak vagy ünnepkörnek megfelelően. Ezúttal az új évad indításaként egy kötetlen hangulatú délutánt és estét szerveztek, melynek célja a közös játék és az élményszerzés volt.

„Felfrissülést és egymás társaságának örömét nyújtó programokkal készültünk az új évad első játszóházára. Szerettük volna, hogy minden korosztály megtalálja a számára kikapcsolódást és élményt nyújtó játékokat, köztük a Kinectet és X-boxot is, melyeket sok gyermeknek csak itt van lehetősége kipróbálni” – tette hozzá a szakmai vezető.

Fotó: Nyári Gyula/Józsefváros újság

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben