Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

Választás 2018

Hivatalos: Kocsis Máté indul a 6. számú választókerületben

2018. január 16. kedd

A Fidesz országos választmánya keddi ülésén döntött a kormánypártok 106 egyéni országgyűlési képviselőjelöltjéről. A budapesti 6. számú – Józsefvárost és Ferencváros egy részét magában foglaló – választókerületben Kocsis Máté józsefvárosi polgármester indul az április 8-ai parlamenti választáson. Az 1. számú – az I. és az V. kerület, valamint a VIII. és IX. kerület egy része – választókerületben Hollik Istvánt jelöli a kormánypárt.

Készen állnak arra, hogy minden választókerületben a választópolgárok elé lépjenek, a kampányban pedig arra fognak törekedni, hogy azt a politikát folytassák, amellyel közösen sikeressé tették Magyarországot – hangsúlyozta sajtótájékoztatóján Hidvéghi Balázs kommunikációs igazgató. „Szeretnénk megvédeni az eredményeinket, (...) Magyarországot” – mondta. Reményei szerint mindenütt a legjobb jelölteket nevezték meg. Hidvéghi Balázs azt is közölte, az országos listájuk később készül.

Kocsis Máté és Hollik István indul a kerületben

A budapesti 6. számú választókerületben Kocsis Máté indul az országgyűlési választáson.

A polgármester 2010-2014 között már képviselte kerületünket a Parlamentben. Az év végén lapunknak adott interjúban jelentette be, hogy indul a 2018-as országgyűlési választáson, hogy fontosabb ügyekben is tudja képviselni Józsefvárost, illetve a hasonló adottságokkal rendelkező IX. kerület egy részét.

A belvárosban, azaz az I. és az V. kerületet, valamint VIII. és IX. kerület egy részét magában foglaló 1. számú választókerületben Hollik Istvánt jelölték.

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben