Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

Kedvezmények a törzsközönségnek

Idén is kapható a Józsefvárosi Galéria klubkártyája

2018. január 17. szerda

A Józsefvárosi Galéria látogatóinak száma évről évre gyarapodik, és kialakult egy olyan törzsközönség is, akik szinte minden programra eljárnak. Évekkel ezelőtt a vezetőség kezdeményezésére klubkártyát adtak ki, amely kedvezményeket biztosít egy-egy program megtekintésénél. A tapasztalatok szerint mára már presztízzsé vált klubtagnak lenni.

A Józsefváros Galéria azzal a céllal jött létre, hogy egy olyan közösségi teret alakítsanak ki, ahová jó betérni. A barátságos környezetben színes programok mellett alkotócsoportok is alakulnak, közösségek kovácsolódnak. „A Józsefvárosi Galériában a kiállítások mellett számos színvonalas művészeti, tudományos ismerettejesztő programot szervezünk immár ötödik éve. Kialakult egy törzsközönség, akik rendszeresen látogatják szinte minden programunkat, ez adta a klubkártya alapötletét“ – mondta lapunknak Szabó Erzsébet, a Józsefvárosi Galéria kulturális igazgatója.

Hozzátette: a törzskártyával rendelkezőknek számos kedvezményt biztosítanak, sőt, művészeti úton voltak velük Kaposváron, műhelylátogatásokon vehettek részt a Százados úti Művésztelepen, ahol együtt bográcsozhattak a művészekkel is. „Klubtagjaink elsőbbséget élveznek a helyfoglalásnál is, telt házas eseményeinknél ez nagy kedvezménynek számít. Tavaly közel 140 db kártyát vásároltak meg annak ellenére, hogy programjaink 99 százaléka kártya nélkül is díjmentesen elérhető“ – fűzte hozzá Szabó Erzsébet.

Zilai István Óbudáról jár rendszeresen a Józsefvárosi Galéria programjaira. „Budapesten itt leltem rá a legnívósabb programokra, és immár hatodik éve látogatom a nyolcadik kerületi galéria eseményeit. Klubkártyát az elmúlt évben vásároltam először, ami számos kedvezményt biztosít” – mondta lapunknak Zilai István, hozzátéve, hogy mivel vannak programok, amelyet csak a klubkártyával lehet megtekinteni, így nem volt kérdés, hogy az idén is megvásárolja.

A Józsefvárosi Galéria Klubkártya 2018-ban is beszerezhető: a hagyományos Klubkártyán (2.000 Ft.) kívül Támogatói Klubkártya (5.000 Ft.) is vásárolható a galéria recepcióján, amely plusz kedvezményt nem tartalmaz.

Fotó: Baranyai Attila/Józsefváros újság

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben